Over

Klantvriendelijk

Streeploos schoon

Ervaren

Alles is schoon met Monter Schoonmaak

Monter Schoonmaak in Lelystad is de ervaren glazenwasser en gevelreiniger. Met ruim 10 jaar ervaring in de schoonmaak- en glazenwassersbranche verbonden wij onszelf reeds aan grote bedrijven bij Schiphol en het World Trade Centrum in Amsterdam.

Bij Monter Schoonmaak bent u ervan verzekerd dat uw gevel en ramen echt goed schoon zijn. Daarbij nemen wij de kozijnen ook altijd goed af, zodat het hele plaatje er schoon en netjes uitziet. U heeft dus geen last van zogeheten ‘lekkers’, waarbij de waterdruppeltjes nog zichtbaar zijn op de ruiten. Dankzij een laatste controle die wij altijd uitvoeren, zorgen wij ervoor dat er geen vlekken meer zichtbaar zijn.

R

Kortom: alles is schoon!

Schoonmaak
Schoonmaak

Afhankelijk van de omvang van de klus komen wij op locatie langs om een goed passende offerte te maken.

Bij een appartement of een eengezinswoning kan een offerte opgesteld worden op basis van foto’s. Eigenaars van grotere bedrijfspanden adviseren wij om de glazenwasser van Monter Schoonmaak op locatie te laten komen om de oppervlaktes zelf op te meten, zodat de offerte nog beter op maat gemaakt kan worden.

Altijd een passende offerte

Een van de grote voordelen van het inzetten van een ervaren glazenwasser is dat het u tijd scheelt.

U kunt op deze manier uw kostbare (vrije) tijd op een andere manier kunt inzetten. Aan leuke zaken. Of voor u belangrijker aangelegenheden. Daarnaast hoeft u nooit meer op een ladder te staan wiebelen om toch dat raam van die dakkapel schoon te krijgen of telkens weer opnieuw het glas te wassen omdat het maar niet lukt om de ‘lekkers’ te vermijden.

Kortom: u bespaart tijd, maar ondervindt ook minder risico’s en hebt minder last van frustraties als u maar geen streeploos raam kunt krijgen. Een win-winsituatie dus!

Schoonmaak
Schoonmaak

Voordelen van Monter Schoonmaak:

R

Klantvriendelijk

R

Kwaliteit

R

Ervaring

R

Streeploos

R

Vlekkeloos

R

Veel en weinig ramen

R

Tijdsbesparing

R

Altijd een passende offerte

R

Alles is schoon!

Wilt u een particuliere schoonmaker inschakelen?

Neem dan snel contact op met Monter Schoonmaak! Onze particuliere schoonmakers komen in heel regio Lelystad, Flevoland, Noord-Holland en Utrecht.

Monter Schoonmaak

Kolkweg 22 m
8243 PN Lelystad

0624375483

Wij informeren u graag

Noord-Holland

Flevoland

Utrecht