Bedrijfsschoonmaak

Klantvriendelijk

Streeploos schoon

Ervaren

Schoonmaakbedrijf voor bedrijven

Als schoonmaakbedrijf voor bedrijven helpt Monter Schoonmaak bedrijven in heel regio Lelystad, Flevoland, Noord-Holland en Utrecht aan een representatief visitekaartje. Met een totaalpakket aan diensten heeft u nergens omkijken naar. Schone bureaus, frisse toiletgroepen en glasheldere ramen, wij nemen alles voor onze rekening. Onze professionele schoonmakers zorgen dat u in een frisse, schone werkomgeving werkt, terwijl u zich richt op uw core business. Tot onze klantenkring behoren onder meer kantoren, winkels, overheidsgebouwen en VvE’s. Wij bieden u een scherp onderhoudscontract aan. Uiteraard behoort incidentele schoonmaak ook tot de mogelijkheden. Monter Schoonmaak komt graag langs voor een vrijblijvende inventarisatie.

 

Schoonmaak diensten
Schoonmaak diensten

Specialistische schoonmaak

Monter Schoonmaak is SVS-gecertificeerd in hygiënische reiniging in de zorg en foodindustrie. Medische ruimtes zoals tandartspraktijken, huisartsenpraktijken en apotheken maken wij volgens de wettelijke voorschriften hygiënisch schoon. Wij zorgen voor een steriele werkruimte, op het oog en op de onzichtbare plekken. Zowel voor werknemers als bezoekers creëren wij een prettige werkomgeving. Ook in de foodindustrie zijn wij gecertificeerd om op hygiënische wijze schoon te maken, denk aan dieptereiniging in grootkeukens met hardnekkig schoon te maken apparatuur. Inmiddels hebben wij een trouwe klantenkring opgebouwd voor onze specialistische schoonmaak in omgeving Lelystad, Flevoland, Noord-Holland en Utrecht.

Wilt u een particuliere schoonmaker inschakelen?

Neem dan snel contact op met Monter Schoonmaak! Onze particuliere schoonmakers komen in heel regio Lelystad, Flevoland, Noord-Holland en Utrecht.

Monter Schoonmaak

Kolkweg 22 m
8243 PN Lelystad

0624375483

Wij informeren u graag

Noord-Holland

Flevoland

Utrecht