Glasbewassing

Klantvriendelijk

Streeploos schoon

Ervaren

Glazenwasser Lelystad voor een streeploos resultaat

“Ain’t no sunshine when he’s gone”

Een  glazenwasser van Monter Schoonmaak in Lelystad voelt alsof de zon gaat weer schijnen! Vuile ramen vormen een barrière tussen u en de buitenwereld. De zon heeft haar schittering verloren, het licht stroomt niet meer zo overvloedig naar binnen en u geniet minder van het uitzicht. Dit alles voorkomt u als de glazenwasser regelmatig langskomt. Onze professionele glazenwassers verstaan hun vak met passie en uiterste precisie. Ook de kozijnen worden niet vergeten, dus geen vieze druppeltjes na afloop. Na een laatste controle op eventuele vlekken laten wij u weer achter met streeploze ramen. Ons advies: schakel eens per acht weken de glazenwasser in. Voor glasbewassing komen wij in heel regio Lelystad, Flevoland, Noord-Holland en Utrecht.

 

Schoonmaak diensten
Schoonmaak diensten

Telescoopbewassing met osmose

Met telescoopbewassing bereiken wij de hoger gelegen ramen. Hierbij gebruiken wij osmosewater, dat een sterker reinigend vermogen heeft dan leidingwater. Het osmosewater gaat een verbinding aan met het vuil dat wordt los geborsteld. Telescoopbewassing reinigt tot in de diepste poriën van het glas. Bovendien zorgt de antistatische werking ervoor dat nieuw vuil minder goed hecht. Telescoopbewassing bestaat uit een borstel, die wordt bevestigd op een telescoopstok en reikt tot wel 15 meter hoogte. Het water wordt omhoog getransporteerd en spoelt het vuil weg. Monter Schoonmaak komt voor glasbewassing bij appartementen, eengezinswoningen, maar ook bedrijven met een groot kantoorpand zijn welkom als klant. Wij reinigen tevens zonnepanelen met telescopische bewassing.

Wilt u een particuliere schoonmaker inschakelen?

Neem dan snel contact op met Monter Schoonmaak! Onze particuliere schoonmakers komen in heel regio Lelystad, Flevoland, Noord-Holland en Utrecht.

Monter Schoonmaak

Kolkweg 22 m
8243 PN Lelystad

0624375483

Wij informeren u graag

Noord-Holland

Flevoland

Utrecht