Huishoudelijke schoonmaak

Klantvriendelijk

Streeploos schoon

Ervaren

Particuliere schoonmaakster Lelystad

Monter Schoonmaak ontzorgt ook graag particulieren. Heerlijk thuiskomen in een fris en schoon huis na een drukke werkdag? Onze schoonmakers beschikken over de tijd en expertise om uw huis op de juiste manier schoon te maken. Want schoonmaken houdt meer in dan er vluchtig met een doekje overheen gaan. Daarbij kunt u uw tijd wel beter besteden natuurlijk. Gun uzelf de luxe van een schoonmaker! Onze nette schoonmakers worden gescreend en regelmatig bijgeschoold, zodat elk onderdeel in uw woning op de juiste manier wordt behandeld. Bovendien biedt een schoonmaker vanuit een schoonmaakbedrijf veel voordelen ten opzichte van de via via poets, denk aan vervanging bij ziekte of vakantie. Kortom, gun uzelf een particuliere schoonmaker van Monter Schoonmaak!

 

Schoonmaak diensten
Schoonmaak diensten

Tuinrenovatie: een nieuwe start

Ook uw buitenverblijf vergeten we niet. Monter Schoonmaak komt daarom graag langs voor tuinrenovatie. Gemiddeld is een tuin na tien jaar wel toe aan tuinrenovatie. Behalve dat een tuin verouderd is kan een tuin ook gewoon niet meer aansluiten bij uw wensen. Wat de reden ook is, wij komen graag ter plaatse om uw tuin onder handen te nemen. Onder tuinrenovatie rekenen wij onder meer de volgende werkzaamheden: bomen snoeien, planten verplaatsen, grond afvoeren en straatwerk herstellen. Klussen waar u zelf wellicht niet aan toekomt of waar u de knowhow niet van heeft. Schakel daarom Monter Schoonmaak in voor tuinrenovatie.

 

Wilt u een particuliere schoonmaker inschakelen?

Neem dan snel contact op met Monter Schoonmaak! Onze particuliere schoonmakers komen in heel regio Lelystad, Flevoland, Noord-Holland en Utrecht.

Monter Schoonmaak

Kolkweg 22 m
8243 PN Lelystad

0624375483

Wij informeren u graag

Noord-Holland

Flevoland

Utrecht