Diensten

Klantvriendelijk

Streeploos schoon

Ervaren

De zon gaat weer schijnen door de ramen met Monter Schoonmaak in Lelystad

“Ain’t no sunshine when he’s gone”. De zon schittert niet meer zo mooi op uw ramen als de glazenwasser niet regelmatig langskomt. Monter Schoonmaak adviseert klanten om de glazenwasser een keer per acht weken terug te laten komen: zo blijven uw ramen op een professionele manier netjes en schoon.

Tijdens het glazen wassen zorgen wij er altijd voor dat de kozijnen goed worden afgenomen en de ramen op de juiste manier worden afgewist. Ook lopen wij alle vensters ter controle altijd even na om te zien of er per ongeluk toch geen vlekken zijn achtergebleven op het glas. Wanneer de glazenwasser van Monter Schoonmaak langs is gekomen weet u zeker dat uw ramen kwalitatief goed schoon zijn: geen ‘lekkers’, altijd streeploos, goed afgesponsd.

Onze glazenwasser is niet alleen actief in Lelystad, maar in heel Flevoland, Noord-Holland en Utrecht. Monter Schoonmaak doet kleine klussen bij appartementen, eengezinswoningen maar ook bedrijven met een groot kantoorpand zijn welkom als klant. Wij verzorgen de vensters zowel binnen als buiten.

Schoonmaak diensten
Schoonmaak diensten

Gevelreiniging

In combinatie met onze glazenwassersdienst of als losse dienst biedt Monter Schoonmaak in Lelystad ook gevelreiniging. Wij kunnen de complete gevel schoonmaken, zowel de bakstenen als de aanslag op de beplating op de buitenmuur.

Gevels maken wij schoon met osmosewater. Dat is zeer zuiver, gedemineraliseerd water, dat mooi en netjes opdroogt. Uitermate geschikt dus om de gevel van uw pand mee schoon te maken.

In veel gevallen kunnen wij osmosewater gebruiken in combinatie met een hogedrukreiniger om uw gevel te reinigen. Uiteraard informeren wij van tevoren wat voor soort gevel u heeft, zodat ook uw pui de beste behandeling krijgt. Wij denken hierin altijd met u mee!

Glasbewassing

“Ain’t no sunshine when he’s gone” Een  glazenwasser van Monter Schoonmaak in Lelystad voelt alsof de zon gaat weer schijnen! Vuile ramen vormen een barrière tussen u en de buitenwereld. De zon heeft haar schittering verloren, het daglicht stroomt niet meer zo overvloedig naar binnen en u geniet minder van het uitzicht. Dit alles voorkomt u als de glazenwasser regelmatig langskomt. Onze professionele glazenwassers verstaan hun vak met passie en uiterste precisie. Ook de kozijnen worden niet vergeten, dus geen vieze druppeltjes na afloop. Na een laatste controle op eventuele vlekken laten wij u weer achter met streeploze ramen. Ons advies: schakel eens per acht weken de glazenwasser in. Voor glasbewassing komen wij in heel regio Lelystad, Flevoland, Noord-Holland en Utrecht.

 

Schoonmaak diensten
Schoonmaak diensten

Telescoop- bewassing met osmose

Met telescoopbewassing bereiken wij de hoger gelegen ramen. Hierbij gebruiken we osmosewater, dat een sterker reinigend vermogen heeft dan leidingwater. Het osmosewater gaat een verbinding aan met het vuil dat wordt los geborsteld. Telescoopbewassing reinigt tot in de diepste poriën van het glas. Bovendien zorgt de antistatische werking ervoor dat nieuw vuil minder goed hecht. Telescoopbewassing bestaat uit een borstel, die wordt bevestigd op een telescoopstok en reikt tot wel 15 meter hoogte. Het water wordt omhoog getransporteerd en spoelt het vuil weg. Monter Schoonmaak komt voor glasbewassing bij appartementen, eengezinswoningen maar ook bedrijven met een groot kantoorpand zijn welkom als klant. Wij reinigen ook zonnepanelen met telescopische bewassing.

Wilt u meer weten over de diensten van onze glazenwasser in Lelystad?

Is uw gevel aan een opfrisbeurt toe? Heeft u een andere vraag voor Monter Schoonmaak? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op! 

Wilt u teruggebeld worden?

Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Monter Schoonmaak

Kolkweg 22 m
8243 PN Lelystad

0624375483

Wij informeren u graag

Noord-Holland

Flevoland

Utrecht